Vacature: Werkvoorbereider (m/v) (fulltime)


Wij zoeken een ervaren werkvoorbereider (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het managen en ondersteunen van onze collega’s in de uitvoering op de verschillende door ons aangenomen projecten waar het aankomt op planning, inkoop van materialen /onderaanneming en het produceren van werkinstructies. Daarnaast word je betrokken bij de opname en inkopen van nieuwe projecten. Je hebt kennis of affiniteit met (gevel)stucwerk, buitengevelisolatie en schilderwerkzaamheden en hebt bouwkundig- en technisch inzicht met een oog voor detail.

Je levert, controleert en past waar nodig werktekeningen aan voor onze uitvoerende collega’s. Je denkt mee over een efficiënte planning en documenteert en doet aanpassingen in werkschema’s. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van de benodigde materialen en arbeid en houdt de kosten bij in een administratie. Daarnaast ben je communicatief vaardig in de omgang met collega’s én onze opdrachtgevers. Je bent flexibel en kan snel schakelen wanneer nodig. Je ben resultaatgericht en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Je hebt ervaring met Microsoft Office met een goede inhoudelijke kennis van Excel. Je hebt ervaring met Bluebeam (kennis van Solibri is een pré).

Wij bieden een marktconform salaris volgens de geldende CAO Afbouw. Uiteraard horen hier ook een goede pensioenregeling, vakantiegeld en ADV/vakantiedagen bij. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een plek in een¬¬ leuk en gemotiveerd team van enthousiaste collega’s.

Enthousiast geworden? Reageer dan via het onderstaande formulier en laat je CV achter. Of mail naar Dave Zonneveld: d.zonneveld@lt-afbouw.nl.