LT Afbouw zet handtekening onder ludiek sponsorcontract met FC Lisse!


Bij LT Afbouw zijn wij maatschappelijk betrokken bij verschillende initiatieven en sportverenigingen. Als stukadoors- en afwerkbedrijf dat gevestigd is in Lisse mag de plaatselijke FC absoluut niet ontbreken in het rijtje. De club, sinds dit jaar weer actief op het hoogste amateurniveau, maakt de laatste jaren enorme stappen op het gebied van professionaliteit en naamsbekendheid. Het maakt ons, als sponsor van de Derde Helft, dan ook trots om hier een bijdrage aan te mogen leveren.

De samenwerking, die tot 2025 geldt, houdt in dat we seniorenteams en 7×7 teams zo’n viermaal per jaar voorzien van muziek, bier en bitterballen. Daarnaast hebben we de intentie om naamgever te worden van een jeugdtoernooi. Later meer hier over.

Met een 12 meter lang sponsorbord, waarop onze bekende slogan ‘voor elk vraagstuc een oplossing’ prijkt, zijn we ook langs de lijn niet meer te missen. Wij danken FC Lisse voor de prettige samenwerking en hopen nog vele succesvolle jaren betrokken te mogen zijn bij deze mooie club.