LT Afbouw introduceert Knuffelstuc


Het onlangs opgerichte R&D team van LT Afbouw heeft afgelopen tijd niet stil gezeten. Terwijl zo’n 150 collega’s op diverse projecten actief zijn, wil LT graag verder met het innoveren op het gebied van stuc materialisatie en voorloper worden op het gebied van buiten en binnen stucwerk. Met Knuffelstuc denkt het bedrijf uit de Bollenstreek een gat in de markt te hebben gevonden. Volgens Martijn Meijer, innoverend uitvoerder bij LT Afbouw, heeft Covid bijgedragen aan de bewustwording van het belang van knuffelen.

‘We kunnen er lacherig over doen, maar met Knuffelstuc kunnen we bijdragen aan knuffelgeluk. Onder begeleiding van een van onze specialisten hebben we afgelopen maanden enkele stagiaires onderzoek laten doen naar wat we echt hebben gemist afgelopen tijd. Met het aanbrengen van onze knuffelstuc op binnenwanden worden er zaden op de muur verwerkt die bij een bepaald binnenklimaat ontkiemen en na zo’n 6 tot 8 uur heb je een heel zacht aanvoelende wand die enigszins mee veert wanneer je er druk op uitoefent’.

Waar LT Afbouw zich momenteel richt op grote projecten, zal het bedrijf met Knuffelstuc de markt voor particulieren gaan bedienen. Ouders met kleine kinderen zullen primair de doelgroep zijn, maar het zal Meijer niet verbazen wanneer dit innovatieve product ook zal worden ingezet bij kinderdagverblijven en hotels. Meijer: ‘Ons Knuffelstuc is in eerste instantie heel functioneel, maar heeft ook een warme uitstraling. Het zal ons dan ook niet verbazen wanneer Knuffelstuc in hotels als wandkleding zal worden toegepast. Daarbij kan het voor bedrijven ideaal zijn voor de geluidsdemping van kantoor- en overlegruimtes. De akoestiek is na het aanbrengen van Knuffelstuc een stuk beter’.

Knuffelstuc is momenteel in twee kleuren beschikbaar. Aankomende maanden zullen hier meer varianten aan worden toegevoegd. LT Afbouw heeft de ambitie om aan het eind van de zomer alle bestaande kleuren aan de markt te kunnen aanbieden.

Meer weten en de brochure ontvangen? Of voor het persbericht gaat u naar www.knuffelstuc.nl.