LT Afbouw in het NOA vakblad


‘Gevelisolatie in de picture bij EZK’, luidt de titel van een mooi artikel in het vakblad van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwprojecten, beter bekend als NOA. 

Recent heb je al kunnen lezen dat wij de Secretaris-Generaal van Economische Zaken en Klimaat en de voorzitter van MKB-Nederland mochten ontvangen op een werkbezoek aan ons renovatieproject in Moerwijk-West. LT Afbouw heeft daar, in opdracht van Smits Vastgoedzorg, op het moment van schrijven al ruim 300 woningen voorzien van buitengevelisolatie. Een mooi project om verder toe te lichten! In het artikel wordt uitgebreid ingegaan op de totstandkoming van het werkbezoek in Moerwijk-West, de visie van directeur Mark Lichtenbelt op de markt en de recente ontwikkelingen op het gebied van buitengevelisolatie. 

Ben je benieuwd naar de verdere inhoud? Je kunt het volledige artikel vinden op pagina 5 van het vakblad van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwprojecten (NOA) via: https://www.noa.nl/media/7730/noa-magazine-4_def.pdf