Jubilerend LT Afbouw haalt 7.615,25 euro op voor KiKa


Afgelopen vrijdag, 16 december, vierde stukadoorsbedrijf LT Afbouw haar 15-jarig jubileum met een groot feest op Meer en Duin in Lisse. Bezoekers genoten van een memorabel feest met muzikale omlijsting door onder andere Tino Martin en John West. Tijdens het festijn konden gasten een donatie doen aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Het opgehaalde bedrag werd aan het eind van de avond bekend gemaakt.

Collega’s, vrienden, familie en relaties waren vrijdag aanwezig op het ‘LT Afbouw 15 jaar’ feest. De gasten werd gevraagd om geen cadeau mee te nemen. Indien ze toch iets wilden geven, werd een donatie aan KiKa gewaardeerd. Er is geen mooier cadeau dan een bijdrage voor onderzoek tegen kinderkanker, volgens het jarige stukadoorsbedrijf. Toen de feestavond langzaam ten einde kwam, werd het opgehaalde bedrag van € 7.615,25 aan alle feestgangers onthuld.

15-jarig jubileum
Martijn Meijer en Mark Lichtenbelt. Twee jonge jongens met gezamenlijke ambities in het stukadoorsvak schreven zich in 2008 in als kersverse ondernemers. LT Afbouw zag daarmee op 1 januari 2008 het levenslicht. In de jaren die volgden werd het jongensboek van de jonge ondernemers alsmaar groter en dikker. Zo werden de afgelopen jaren fantastische collega’s aangenomen, en LT groeide in succes, kwaliteit en professionaliteit. De referentieprojecten waaraan tegenwoordig zo’n 150 collega’s meewerken zijn daar het bewijs van.

We zijn ontzettend trots op de afgelopen jaren én op al de bezoekers van ons feest afgelopen vrijdag. Speciale dank gaat uit naar de mensen die hebben gedoneerd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Dank jullie wel!

📸 Huidige directeuren Mark Lichtenbelt en Dave Zonneveld tonen trots de waardecheque met het opgehaalde bedrag.