Jeroen van Iperen toegevoegd aan directieteam LT Afbouw


Vanaf 21 september maakt de 29-jarige Jeroen van Iperen onderdeel uit van de directie van LT Afbouw. Geflankeerd door directeuren Mark Lichtenbelt en Dave Zonneveld zal de nieuwe Operationeel Directeur zich voornamelijk bezighouden met de productionele kant van het stukadoorsbedrijf en met de werkzaamheden op de werkvloer. Van Iperen pakt deze kans met beide handen aan en is trots op de stap die hij maakt.

‘Al heel wat jaren geleden is LT Afbouw een positieve weg ingeslagen, en heeft daarbij een mooie club mensen om zich heen verzameld. Van collega’s tot partners en leveranciers. Om daar deel van uit te mogen maken en nu dus ook verantwoordelijkheid voor te mogen dragen, maakt me trots en dankbaar’, vertelt Van Iperen. De nieuwbakken Operationeel Directeur begon zijn loopbaan aan Meer en Duin 62 in Lisse zo’n 6,5 jaar geleden. ‘Mijn vader is 45 jaar metselaar geweest en was werkzaam op een van de projecten van LT in Alkmaar. Hij bracht toentertijd een van de eerste steenstrips voor ons aan, iets wat voor ons nu een vanzelfsprekendheid is. Hij raakte aan de praat met Bas Castien, onze calculator, die hem er op wees dat LT op zoek was naar een medewerker op kantoor. Zodoende kwam ik binnen, liep diverse stages, maakte ik kennis met calculatie, uitvoering en werkvoorbereiding om uiteindelijk projectleider te worden.’ Dat Van Iperen ambitieus is en de functie van projectleider niet als eindbestemming zag binnen LT, werd ook opgemerkt door directeur en mede-oprichter van LT Afbouw, Mark Lichtenbelt. ‘Bij LT vinden we het belangrijk dat mensen de ruimte en de kansen krijgen om te groeien. Jeroen heeft dat echt met verve gedaan, heeft ze met beide handen aangepakt. Daarbij is hij altijd nieuwsgierig en denkt graag in oplossingen. We zijn erg blij dat Jeroen met deze karaktereigenschappen de directie complementeert’, besluit Lichtenbelt.

Het 15-jarige LT Afbouw is op dit moment een grote speler in de markt van stukadoorswerk en gevelafwerking. Van Iperen heeft als doel, samen met zijn mede-directieleden, die positie te behouden. “Behouden, zeker. Graag wil ik daar nog ‘versterken’ aan toevoegen, om zo nog meer bij te mogen dragen aan indrukwekkende bouwwerken.’ De Operationeel Directeur wil naast de realisatie van de projecten met name ook oog houden voor zijn collega’s. ‘LT is al jaren ook gewoon een heel leuke club mensen bij elkaar, daar mogen we hartstikke trots op zijn!’, besluit Van Iperen.