Berichtgeving omtrent directiewijziging LT Afbouw


Nieuwe tijden, nieuwe directie. Nadat 13 jaar geleden Martijn Meijer en Mark Lichtenbelt LT Afbouw oprichtten, zal de dagelijkse leiding van LT per 1 januari 2021 in handen komen te liggen van Mark Lichtenbelt en Dave Zonneveld, die vanaf september 2019 als CFO bij het stukadoors- en afwerkbedrijf werkzaam is. Martijn Meijer treedt hiermee terug uit de directie en zal zich in zijn nieuwe functie meer gaan richten op innovatie binnen de stukadoorsbranche en blijft als mede-eigenaar verbonden aan en betrokken bij LT Afbouw.

Dertien jaar geleden begonnen Mark Lichtenbelt en Martijn Meijer aan een avontuur met een duidelijk doel voor ogen; samen een stukadoorsbedrijf opbouwen dat zowel in kwantiteit als kwaliteit de concurrentie aankan met de gevestigde namen op de Nederlandse markt. Het avontuur bleek een jongensboek waarin de ambities werden behaald en doelen op het gebied van omvang en het neerzetten van een dynamische organisatie werden gerealiseerd. Met de groei van LT Afbouw afgelopen 13 jaar kwam bij Martijn steeds meer het besef dat zijn kracht en voorkeur vooral in de operationele kant van het werk ligt. Met veel energie kijkt hij dan ook uit om zijn ervaring en visie op met name de buitengevelprojecten van LT toe te passen. Innovatie zal hierbij een steeds grotere rol spelen.

Mark en Dave zullen vanaf 1 januari 2021 de reeds ingezette koers bewaken. In een familiaire en plezierige werksfeer blijft LT Afbouw, samen met het team van meer dan 150 enthousiaste collega’s, fantastische projecten voor haar klanten realiseren, waarbij gedrevenheid, betrouwbaarheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan.