Aan de slag voor The Mayor Amstelveen


In de ruim 12,5 jaar dat LT bestaat, zijn we trots op elk project dat wij samen met ons team en partners realiseren. En er zijn projecten waarbij trots een understatement is. The Mayor in Amstelveen is zo’n project. De hiervoor speciaal in het leven geroepen V.O.F. (LT Afbouw en Stukadoors- en Afbouwbedrijf M. van der Looy) heeft de opdracht gekregen zo’n 23.000 m2 buitengevelisolatie aan te brengen. De woningen met internationale allure werken we af met krabpleister, de plint wordt middels Brick-ID luxe afgewerkt. Op deze manier krijgt The Mayor een authentieke en natuursteen uitstraling die past in de omgeving.

The Mayor is ontworpen door Architectenbureau Marcel van der Schalk. De acht gebouwen laten zich kenmerken door stijlvolle entrees, goedbeveiligde garages en ruime balkons. In dit voormalige kantoorpand en unieke woonproject genieten bewoners van luxe, rust en groene buitenruimte, die is vormgegeven door LODEWIJK BALJON landschapsarchitecten.

We bedanken Bouwcombinatie UBA de Nijs Amstelveen voor de mooie opdracht en kijken er naar uit een waardevolle bijdrage te leveren aan het hoogwaardige wooncomfort van de toekomstige bewoners en aan de verdere verrijking van het woningaanbod in Amstelveen.

Meer weten over The Mayor? Lees er meer over op www.woneninthemayor.nl.