Voor elke architect, projectontwikkelaar of vastgoedbeheerder is LT afbouw een deskundig partner voor traditioneel en innovatief buitenstucwerk. LT afbouw kan uw project of bedrijfspand deskundig afwerken met stucwerk aan de buitengevel. Zowel technisch als esthetisch verantwoord. En passend bij moderne of traditionele architectuur.

LT afbouw heeft alle kennis in huis om elk type gevel een fraaie en onderhoudsvriendelijke facelift te geven. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring. Bovendien worden zij regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technieken, materialen en trends op het gebied van gevelstucwerk.

Gevelstucwerk bij bedrijfspanden, projecten en renovaties komt steeds vaker voor. Dat is mogelijk dankzij de minerale mortels en pleisters van hoge kwaliteit. Bestand tegen de weersinvloeden in Nederland, in diverse structuren en goed te combineren met gevelisolatie. Gevelstucwerk geeft een pand niet alleen een bijzondere uitstraling. Het zorgt ook voor een isolerende en zelfs brandvertragende werking. Onze gevelafwerking biedt dus niet alleen een duurzame bescherming. Juist de combinatie met sierpleisters en muurverven geeft een gebouw een unieke eigen uitstraling.

LT afbouw, uw deskundige partner voor zowel traditioneel als modern gevelstucwerk.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en offerte.

Iedere opdrachtgever kan rekenen op een vakkundig afbouwwerk tegen een scherpe prijs.

Met LT afbouw maakt u het af.