Voor elk project geldt dat LT afbouw het isolatiesysteem laat aansluiten op het ontwerp en de technische uitvoering die staat omschreven in het bestek. Sommige typen gevelisolatie hebben bouwkundige consequenties. LT afbouw is dan ook graag al tijdens de planning bij een project betrokken. Zo komen we gezamenlijk tot een optimaal resultaat.

Wij denken graag met u mee als het gaat om complexe isolatie-vraagstukken.

De beste waarborg voor optimale kwaliteit en duurzaamheid is uiteraard een vakkundig en zorgvuldige uitvoering van de gevelisolatie. LT afbouw brengt het systeem professioneel aan en houdt rekening met de planning van alle werkzaamheden in het bouwproces.

LT afbouw is zeer ervaren in het toepassen van gevelisolatie bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken met producten van uitstekende kwaliteit, waaronder Strikotherm en STO.

KOMO-certificaat

LT afbouw ontving het KOMO-procescertificaat ‘vervaardiging van buitengevelisolatie met gepleisterde afwerking’. Hiermee verklaart KIWA dat de door LT afbouw verrichte werkzaamheden voldoen aan de (wettelijk) gestelde kwaliteitsnormen en -eisen. Het certificaat is een erkende kwaliteitsverklaring volgens het bouwbesluit.

Neem contact op voor een afspraak en vrijblijvende offerte.