Vacature: Uitvoerder buitengevel projecten (fulltime)


We zoeken een Uitvoerder buitengevel afdeling. Je bent verantwoordelijk voor een soepele en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de door LT Afbouw aangenomen werken.

Je hebt kennis of grote affiniteit met gevelstucwerk en buitengevelisolatie en hebt technisch inzicht met een oog voor detail. Je kan goed plannen en organiseren waardoor je goed in staat bent om de gemaakte afspraken te bewaken. Je kan goed leiding geven en bent communicatief sterk. Je bent daadkrachtig, je durft hierdoor opdrachtgevers maar ook interne collega’s, leveranciers of onderaannemers aan te spreken op gemaakte afspraken wanneer deze niet worden nagekomen. Je bent flexibel en kan snel schakelen wanneer nodig. Je ben resultaatgericht en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Je hebt ervaring met Microsoft Office en ervaring met Bluebeam is een pré.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de geldende CAO Afbouw. Uiteraard horen hier ook een goede pensioenregeling, vakantiegeld en ADV/vakantiedagen bij.

Enthousiast geworden? Reageer dan via het onderstaande formulier en laat je CV achter. Of mail naar Dave Zonneveld: d.zonneveld@lt-afbouw.nl.