Snel, duurzaam en mooi

Spuitwerk is de laatste jaren enorm populair. Vooral in nieuwbouwwoningen en utiliteitsbouw komt deze manier van muur- en plafondafwerking veel voor. Het is een snelle, duurzame en mooie manier om een gladde muur af te werken. Bij ruwe muren is vooraf stukadoren nodig om een egale ondergrond te krijgen.

Bij afwerking van muren en plafonds met de spuit is vooraf nauwkeurig afplakken noodzakelijk. Het is namelijk een verfproduct dat moeilijk te verwijderen is van radiatoren, plinten en kozijnen.

Spack is een pasta met kunsthars en kalk  die met een speciale spack-machine wordt aangebracht op wanden en plafonds. Spack-spuitwerk is geliefd omdat het relatief goedkoop is en een mooi eindresultaat geeft. Bovendien is deze decoratieve wand- en plafondafwerking zowel toepasbaar in natte als droge ruimtes.

Als onze vakmensen Spack aanbrengen, doen ze dat in twee lagen. De eerste laag wordt vlak uitgepleisterd om kleine oneffenheden weg te werken. Als die eerste laag droog is, brengen we een laag met structuur aan. Dat kan door verschillende technieken te gebruiken. Zo kunt u zelf bepalen of u een grove of fijne korrel wilt. Bovendien is spuitwerk in iedere gewenste kleur mogelijk.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag direct een offerte aan.